Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Litt frykt, mest kos

Har hatt noen stressende dager forrige uke. Hadde innlevering av produktdesign oppgaven min på torsdag og fremføring på fredag så ble to seine dager. Blir dessverre alltid litt stress på slutten. Jeg er ikke så flink til å bruke tiden godt nok, noe som alltid fører til mye jobb på slutten. Vet jeg ikke er den eneste som har dette problemet. Handler rett og slett om dårlig prioritering og planlegging. Fra nå skal jeg lage meg planer og gi meg selv lekser. Tilbake til barneskolen og lekseplan. Blir helt oppgitt av meg selv...

I helgen har jeg vært i Porsgrunn hos kjæresten min. På fredag var vi på kino og så Fritt vilt.
Det var ikke min idé! Jeg er ikke noe glad i skrekkfilmer og har heller aldri sett en på kino før.
Etter de første 3 minuttene satt jeg bare og gledet meg til den skulle bli ferdig, mens jeg gjemte meg bak hendene og strikkejakka mi.
Bra Jonathan tåler mye ellers hadde han nok hatt en blå skulder, var ikke få ganger jeg kastet hodet inn i skulderen hans av frykt... Ja jeg er litt pingle..
Var jo morsomt å ha sett en skrekkfilm på kino, men kommer ikke til å bli noe jeg gjør så ofte. Jonathan satt der uten å bry seg, synes ikke det var skummelt i det heletatt, han synes derimot det var veldig underholdene å se meg skvette og dø av frykt...På lørdag leide vi et par filmer. Blant annet The Blindside. Utrolig fin film! Den er basert på en sann historie og handler om Michael Oher, en hjemløs gutt som blitt tatt inn i varmen av en omsorgsfull dame og hennes familie. En av hovedrollene spilles av Sandra Bullock, som må være en av mine yndlingsskuespillere, og karakteren hennes i denne filmen er bare helt fantastisk bra! Virkelig en dame med bein i nesa.
Om du ikke har sett den så burde du det virkelig. En film som får frem alle følelser fra latter, til en tåre i øyekroken!

Har du sett Fritt Vilt eller The Blindside? Hva synes du?

2 kommentarer

Sara - kommenterer tilbake (L)

25.okt.2010 kl.17:43

Kule bilder .

fin blogg-

Stine

29.okt.2010 kl.20:03

åh elsker den filmen!

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits