Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Drømmeprosjekt

I dag har vi vært på klosterøya i Skien på forskjellige foredrag i sammenheng med studentbedrift. Mange utrolig bra foredrag og foredragsholdere.
Studentbedrift er så spennende å jobbe med. Jeg har så stor tro på dette prosjektet og hittil har vi bare fått positive tilbakemeldinger. De fleste blir superengasjerte med en gang. Å jobbe på denne måten er virkelig en interessant, og alle i gruppa vår er like ivrige og har supertro på at dette kan bli noe stort. Det er viktig å drømme og ha store mål. Men i denne sammenhengen tror jeg virkelig ikke det er noen umulighet.
Foreløpig er det et veldig hemmelig prosjekt så jeg kan dessverre ikke si noe om hva prosjektet går ut på.

PS! Hadde blitt utrolig glad om du kunne gått inn på denne linken og svart på hvilket av navnene du synes er best som bedriftsnavn.Etter vi kom hjem fra Skien dro vi på skolen og satt og jobbet med bedriften noen timer til. Utrolig gøy hadde vi det. Bestilte en pizza og satt og diskuterte, utvekslet ideer og la planer.

Nå ser jeg frem til mye hard jobbing og forhåpentlig et fantastisk resultat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits