Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

StuA, oppvaskmaskin og nye kjoler

Tiden går så fort og mye som skjer så jeg er litt dårlig på å blogge. Har alltid planer om at jeg skal blogge hver dag og i hvert fall komme med noen bra innlegg, men er ikke så lett å rekke alt.
Mye tid som går til å jobbe med studentbedriften, og om ikke det er den er det enten jobb, venner eller kjærestebesøk. Ikke at jeg klager på det :)

 På torsdag var jeg og resten av StuA styret i Porsgrunn på møte med de andre studentkroene i Telemark.
Først var vi på noen foredrag på høgskolen og etter det spiste vi en flott middag. Var utrolig koselig å hilse på de andre styrene og mange hyggelige folk. Etter middagen var vi en tur innom kroa i Porsgrunn for å se hvordan de hadde det. Var et koselig sted, men så annerledes enn StuA. Deres kro var et stort gammelt hus som var gjort om til en kro. Veldig "hjemmealene-fest" følelse av å gå der. Veldig kult egentlig!

Etterpå møtte jeg Jonathan som skulle være med tilbake til Notodden fordi han tok seg fri på fredag.
Var så koselig å komme hjem fra skolen på fredag og at han var der <3

 På søndag fikk jeg besøk av pappa og Bente som kom med oppvaskmaskin som jeg har fått av mamma. Å det ble så fint og så ryddig. Går så fort å rydde opp og slipper at det blir masse oppvask i vasken. Veldig fornøyd med det!

 

I går bestilte jeg et par nye kjoler fra nelly:Snart jul og tid for å pynte seg litt. Er så lei av alt jeg har så ville ha litt nytt.
Vet du noen andre steder de har fine kjoler som ikke er så dyrt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits