Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Back to schoolDa var det tilbake til hverdagen og skolen. I dag var jeg flink og kom meg opp tidlig, og var for en gang skyld tidlig på skolen. Etter litt venting fikk vi vite at læreren var syk. Litt irriterende å ha stått opp tidlig til ingen nytte. Istedenfor å dra hjem tok vi en shoppingtur på Tuven. Veldig behagelig start på skolen det.

I dag møtte vi de nye utvekslingsstudentene. Siden vi var i studiestartkomiteen i sommer, ble vi halvveis faddere for de nye studentene som kom nå. I morra skal vi vise de rundt på skolen, en rundtur i byen også blir det en tur på pizzarestaurant etterpå. Vise de nye studentene hvor koselig det er som student her i lille Notodden.

Nå får jeg snart besøk av min fine kjæreste! Det blir koselig!

3 kommentarer

Bessa

04.jan.2011 kl.22:47

Flott jakke du har på deg - husker jeg ikke feil er den fra Bik Bok på Gulskogen. Godt å se smilet ditt på bloggen din igjen - håper det blir mange smil framover.

nfh.blogg.no

05.jan.2011 kl.17:41

SV: Så kul daa... takk for kommentar^^

londongirlrai

06.jan.2011 kl.00:23

Fin blogg du har ;)

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits