Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Tilbake

Nå har jeg hatt en lang pause fra bloggen. Har rett og slett ikke hatt tid. De siste to ukene har jeg ca. bodd på skolen. Kunstprosjekt og Studentbedrift samtidig krever mye jobbing, men vi har det også utrolig gøy!

Bilde mitt er nå ferdig og henger på veggen på skolen etter masse jobb.
Kanskje dere klarer å se hva det er nå?


Onsdag 16. Februar var i Porsgrunn på Studentbedrift samling. Var utrolig spennende og nervepirrende.
Vi startet dagen ved at alle bedriftene fikk prøvd seg i "two minutes to convince" hvor alle, ja ganske naturlig, fikk to minutter til å overbevise om at bedriften deres er noe å satse på.
Dette er samme opplegg som vi må igjennom på TM og eventuelt NM og EM, noe vi selvfølgelig satser mot, så det var utrolig bra å få prøvd seg.
Etterpå fikk vi tilbakemeldinger, foredrag om å holde bra presentasjoner, og tid til å forbedre presentasjonen før alle bedriftene skulle "i ilden" en gang til. Denne gangen for et større publikum og det skulle kåres en vinner.

Vi vant dessverre ikke denne runden. Men det var en utrolig lærerik dag, og vi fikk noen tilbakemeldinger som faktisk teller mer for oss. Nå skal vi stå på og jobbe masse fremover!

Ta gjerne en tur innom nettsiden vår: Asteriasb.com
Eller følg oss på FACEBOOK

I helga var jeg i Porsgrunn hos Jonathan. Var kjempekoselig! Tenkte jeg skulle vise dere noen nydelige bilder.Så utrolig søt han var som liten! (Noe han fortsatt er! Men han har vokst seg noe større og barskere!)

Denne uka har vi Studieuke, men blir ikke noe fri for oss. Vi har satt av hele uka til Asteria jobbing. Blir fantastisk å få en hel uke hvor vi kan fokusere kun på studentbedriften.

Nå er jeg ihvertfall tilbake, så følg med på bloggen fremover og si i fra om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om!

6 kommentarer

linda-mari- motestudent i London

22.feb.2011 kl.00:32

OI. Bildet var dritkult!

Lill-Marte Sætre Kleppe

22.feb.2011 kl.01:09

Skikkelig stilig bilde!! Vil ha sånn i svart/hvitt..

Marianne H

22.feb.2011 kl.10:01

WOW, helt sinnsykt stilig bilde Julie. Du er helt utrolig flink:) :)

Bessa

22.feb.2011 kl.14:27

Kjempeflott bilde - du er så flink. Og Jonathan var jo en skikkelig hjerteknuser - morsomme bilder.

Charlotte

22.feb.2011 kl.15:25

Så braaa bildet ble! :D Nå ble jeg glad når jeg så en ny oppdatering. Jeg vil gjerne lese flere innlegg hvor du legger frem litt tanker jeg. Syns de innleggene er veldig fine :)

tvitvi

23.feb.2011 kl.18:25

Oi det ble kjempekult! Elsker sånne bilder satt sammen av andre bilder!

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits