Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Bloggdesign

Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre fremover. Får mange koselig mailer og kommentarer om at dere ønsker jeg skal lage design. Noe jeg tar som et stort kompliment og setter utrolig stor pris på.
Problemet er rett og slett tidsmangel. Det er tidkrevende og til den prisen jeg har satt er det ikke lønnsomt.

Jeg ser også ofte folk som skriver at de synes det er teit at man skal ta betalt for å lage header eller design. De som skriver dette tror jeg ikke har satt seg inn i hva det krever å lage et bra bloggdesign.
Mange mailer frem og tilbake, bilder som skal redigeres, forslag som skal endres og kanskje igjennom enda en prosess med mailer frem og tilbake, for så å sette opp designet på bloggen.
Når jeg lager et design bruker jeg rundt 7-8 timer på et design, og jeg har solgt de for 120 kr. Fort regnet blir det ca. 16 kr timen, noe som sier seg selv at jeg ikke lenger har mulighet til.

Jeg er enten nødt til å sette opp prisen mye, eller så vurderer jeg heller å ha en konkurranse en gang i blant hvor man kan vinne design.

Hva tror dere? Høres konkurranse bra ut?
Synes du det er rart at man tar betalt for å lage design eller header?

Her er det nyeste designet jeg har laget:AURORAKLUBNEES.BLOGG.NO

Jeg synes det er utrolig gøy å lage design og setter utrolig stor pris på alle de koselige kommentarene deres.
Håper dere legger igjen en kommentar og sier hva dere mener og ønsker!

5 kommentarer

Charlotte

24.feb.2011 kl.01:27

Det er overhodet ikke rart at du vil ha betalt for å lage design eller header for andre folk. Dette er mennesker du ikke kjenner, så hvorfor skal du sitte i så mange timer å lage noe for de uten å få noe igjen for det? Nei, ta deg betalt du, og jeg syns godt at du kan ta mer, for 120 kr for 7 - 8 timers arbeid, er lite :P

Susså

24.feb.2011 kl.08:11

Kjenner til det med tidsmangel ! ;O

Jeg kan ikke lage design selv jeg :/ får det ikke til ;o !

Stine

24.feb.2011 kl.08:47

Selvfølgelig skal du ha betalt når du lager et design for noen, og 120,- for all den jobben er alt for lite. Du kunne jo satt opp prisen, i tillegg til å ha en konkurranse innimellom når du har litt ekstra tid. Sånn at de som ikke har mulighet til å bruke penger på bloggdesign kan ha en mulighet til å få en de også.

Bessa

24.feb.2011 kl.10:37

Ta fortsatt betalt og sett opp prisen. Ingen ting er gratis i dag. Ta 250 kr for header fra nå av, du får sikkert nok å gjøre allikevel. Flink du snuppa mi

cathrine irene lovise

24.feb.2011 kl.19:11

har du lyst til å lage t design til meg?

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits