Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Periodetrener

Jeg er en typisk periodetrener. Hele vinteren er jeg bare lat og har mest lyst til å ligge under ett pledd på sofaen, med kakao, sjokolade og alt annet usunt. Men så går det over nyttår og jeg begynner å innse at det nærmer seg sommeren og jeg må skjerpe meg. Tror det er mange som er litt sånn som meg. Hvor mange er det ikke som har nyttårsforsettet "trene!"
Jeg er veldig flink til å begynne å trene, er flink en uke kanskje to, også detter jeg av. Enten tenker "til mandagen da skal jeg begynne!", eller "I dag skal jeg være flink, spise sunt og trene i kveld". Så kommer kvelden og etter en lang skoledag blir treninga droppa selv om innstillingen var der på morgenen.
Nå har jeg funnet en løsning som virker veldig bra for meg i hvert fall. Å trene på morgenen. Det gjorde jeg i sommer, og da klarte jeg faktisk å gjennomføre det. Står opp et par timer tidligere så rekker jeg treningen før skolen. Er jo innstilt på det når jeg våkner, får en bra start på dagen og kan slappe av med god samvittighet på kvelden.


Bilde fra i sommer

Nå gjelder det bare å fortsette da! Bryte min onde sirkel!

Hvordan er ditt forhold til trening? Når liker du best å trene?

Stikkord:

1 kommentar

enits91

09.mar.2011 kl.21:49

Jeg er helt enig: Trening tidlig på dagen er absolutt det beste! Man er uthvilt, og etter en kickstart med trening kan man nyte resten av dagen uten å måtte tenke på en tung økt som venter på kvelden. Det eneste negative med morgentrening er at man kan ødelegge nattesøvnen dersom det er noe man kvir seg til. Men kveldstrening er heller ikke bra siden kroppen våkner til live og det kan være vanskelig å få sove. Dessuten skal man spise et stort måltid etter en hard treningsøkt, og for mange som sliter med vekten er det ikke så lurt å gjøre det rett før man skal legge seg. Jeg trener som regel på formiddagene :-)

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker





Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits