Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Slapper´a - Kunstprosjekt levert

Nå sitter jeg og slapper av med en kopp kakao i den fine koppen jeg fikk av min fantastiske kjæreste her om dagen!Snart skal jeg tusle opp på skolen igjen. Vi ska sette op Asteria standen vår som skal stilles ut på Åpen Dør til helga.

I dag hadde vi innlevering på KunstLab oppgavene vi har jobbet med de siste tre månedene. Har vært sykt hektisk de siste dagene siden studentbedriften har krevd så mye tid, har det gått utover Kunstlab. Derfor har det vært  MASSE å gjøre de siste dagene. Nå er den heldigvis levert, og det er utrolig deilig!

Akkurat nå driver filmen min å laster opp, så den får dere se etterpå :)

1 kommentar

Bessa

23.mar.2011 kl.12:58

Så filmen på Facebook og den var kjempefin. Kos deg med kakaoen din i LOVE-koppen fra Jonathan. Det har du fortjent nå!!!!

Skriv en ny kommentar

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits