Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Asteria sb

Asteriagløden holdt ikke

Vært så utrolig mye stress i det siste. Telemarksmesterskapet som vi har jobbet hardt mot nå de siste ukene var i går. Vi har vært på skolen i gjennomsnitt 10 timer om dagen og satt alle andre oppgaver tilside. Asteriagløden var på topp på Telemarksmesterskapet og vi ønsket av hele vårt hjerte å komme til NM..Standen vår var superfin og gjennomført, "2 minutes" gikk fint etter litt komplikasjoner, vi fikk masse komplimenter og panelintervjuet gikk utrolig bra. Forventningene våre var skyhøye og vi synes selv vi hadde gjort en utrolig god jobb.
Bomba ble derimot stor når vi ikke kom videre til NM eller fikk noen priser.
Tror aldri vi har vært så deprimerte noen gang. Vi var helt tappet for energi å ble bare sittende i lokalet lenge etter alle hadde gått.
Nærmeste vi var en seier var omtalen vi fikk når vi var topp 3 til å få profileringsprisen. Vi fikk høre at vi var gjennomførte, fikk positivt for profesjonelt foto og goodiebags. I tillegg fikk vi høre at vi var et friskt pust og de desidert mest engasjerte gründerne. Synd dette ikke er nok til å komme til NM.

Vi har ofret alt for å komme til NM, men fordi vi har et produkt som ikke kan realiseres i nær fremtid eller har alle økonomiske planer i orden får vi ikke sjansen videre. Vi har rett og slett satset på noe som er for stort for studentbedrift.
Men vi gir oss ikke, og gleder oss til å bevise at vi kan nå langt utenom UE´s regi.

Asteriagløden er fortsatt på topp, og det at vi nå har nådd igjennom til en av Norges største bedrifter og gründere gir oss masse motivasjon til å fortsette.Sponset av Aunt Mabels

Studentbedriften vår Asteria har blitt sponset av Aunt Mabels, så på fredag dro jeg og Mari til MELLBAs fabrikk i Skien for å hente de 100 muffinsene vi var sponset med.
Om dere er på Telemarksmesterskapet i Porsgrunn den 16. Mars så kom innom standen vår og få muffins ;)

Var ikke så lett å finne frem fordi jeg trodde fabrikken lå et helt annet sted enn den gjorde, men med noen veibeskrivelser og verdens fineste sjåfør kom vi tilslutt frem.
En tur på senter og café før vi dro og hentet muffinseneJulie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits