Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Hverdag

Slapper´a - Kunstprosjekt levert

Nå sitter jeg og slapper av med en kopp kakao i den fine koppen jeg fikk av min fantastiske kjæreste her om dagen!Snart skal jeg tusle opp på skolen igjen. Vi ska sette op Asteria standen vår som skal stilles ut på Åpen Dør til helga.

I dag hadde vi innlevering på KunstLab oppgavene vi har jobbet med de siste tre månedene. Har vært sykt hektisk de siste dagene siden studentbedriften har krevd så mye tid, har det gått utover Kunstlab. Derfor har det vært  MASSE å gjøre de siste dagene. Nå er den heldigvis levert, og det er utrolig deilig!

Akkurat nå driver filmen min å laster opp, så den får dere se etterpå :)

Periodetrener

Jeg er en typisk periodetrener. Hele vinteren er jeg bare lat og har mest lyst til å ligge under ett pledd på sofaen, med kakao, sjokolade og alt annet usunt. Men så går det over nyttår og jeg begynner å innse at det nærmer seg sommeren og jeg må skjerpe meg. Tror det er mange som er litt sånn som meg. Hvor mange er det ikke som har nyttårsforsettet "trene!"
Jeg er veldig flink til å begynne å trene, er flink en uke kanskje to, også detter jeg av. Enten tenker "til mandagen da skal jeg begynne!", eller "I dag skal jeg være flink, spise sunt og trene i kveld". Så kommer kvelden og etter en lang skoledag blir treninga droppa selv om innstillingen var der på morgenen.
Nå har jeg funnet en løsning som virker veldig bra for meg i hvert fall. Å trene på morgenen. Det gjorde jeg i sommer, og da klarte jeg faktisk å gjennomføre det. Står opp et par timer tidligere så rekker jeg treningen før skolen. Er jo innstilt på det når jeg våkner, får en bra start på dagen og kan slappe av med god samvittighet på kvelden.


Bilde fra i sommer

Nå gjelder det bare å fortsette da! Bryte min onde sirkel!

Hvordan er ditt forhold til trening? Når liker du best å trene?

Once you go Mac you'll never go back...

Jeg har hatt min MacBook i fem år nå, så det var på tide med en oppgradering. Jeg elsker Mac! Det er helt fantastisk. Design, grensesnitt... alt egentlig.

Kommer til å savne min skjønne lille MacBook med rosa tastatur. Men sorgen er ikke veldig stor når jeg sitter her med min fine nye MacBook Pro!
Se den fine posen jeg fikk med!
Hva mener du? Mac vs PC??

Tilbake

Nå har jeg hatt en lang pause fra bloggen. Har rett og slett ikke hatt tid. De siste to ukene har jeg ca. bodd på skolen. Kunstprosjekt og Studentbedrift samtidig krever mye jobbing, men vi har det også utrolig gøy!

Bilde mitt er nå ferdig og henger på veggen på skolen etter masse jobb.
Kanskje dere klarer å se hva det er nå?


Onsdag 16. Februar var i Porsgrunn på Studentbedrift samling. Var utrolig spennende og nervepirrende.
Vi startet dagen ved at alle bedriftene fikk prøvd seg i "two minutes to convince" hvor alle, ja ganske naturlig, fikk to minutter til å overbevise om at bedriften deres er noe å satse på.
Dette er samme opplegg som vi må igjennom på TM og eventuelt NM og EM, noe vi selvfølgelig satser mot, så det var utrolig bra å få prøvd seg.
Etterpå fikk vi tilbakemeldinger, foredrag om å holde bra presentasjoner, og tid til å forbedre presentasjonen før alle bedriftene skulle "i ilden" en gang til. Denne gangen for et større publikum og det skulle kåres en vinner.

Vi vant dessverre ikke denne runden. Men det var en utrolig lærerik dag, og vi fikk noen tilbakemeldinger som faktisk teller mer for oss. Nå skal vi stå på og jobbe masse fremover!

Ta gjerne en tur innom nettsiden vår: Asteriasb.com
Eller følg oss på FACEBOOK

I helga var jeg i Porsgrunn hos Jonathan. Var kjempekoselig! Tenkte jeg skulle vise dere noen nydelige bilder.Så utrolig søt han var som liten! (Noe han fortsatt er! Men han har vokst seg noe større og barskere!)

Denne uka har vi Studieuke, men blir ikke noe fri for oss. Vi har satt av hele uka til Asteria jobbing. Blir fantastisk å få en hel uke hvor vi kan fokusere kun på studentbedriften.

Nå er jeg ihvertfall tilbake, så følg med på bloggen fremover og si i fra om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om!

Sneak peak kunstprosjekt

I dag har vært en lang dag. Først på skolen og jobbet med kunstprosjektet mitt, deretter  årsmøte på StuA og etterpå tilbake på skolen å jobbe videre med prosjektet. Var hjemme kl. halv ti. Heldigvis er det veldig koselig å sitte på skolen å jobbe mens vi hører på musikk og skravler. Etter møte kjøpte vi med oss mat og litt godt som vi tok med opp på skolen og koste oss med mens vi jobbet videre.Sneak peak:Klarer du å se hva det skal bli? Hva synes du?

Stresseuke

Dette blir en stressende uke! Kom hjem for bare litt siden, har vært på møte på StuA fra kl. 16 og planlagt årsmøte vi skal ha på onsdag. Utenom disse to møtene kommer jeg til å bo på skolen denne uken.
To kunstoppgaver med deadline på fredag, og i tillegg studentbedriften som vi har masse å jobbe med og fremføring på torsdag som skal være perfekt. Kjede meg får jeg i hvert fall ikke tid til.
Derfor er jeg usikker på hvor mye blogging som blir. Dere får følge med, kanskje det popper frem noen innlegg innimellom.Men fy som det snør ute! Legger med et litt varmere bilde jeg.

Snør det hos deg og?

God helg!

Håper dere har en fin helg! Nå er jeg hjemme hos familien igjen. Veldig koselig å se alle igjen, har ikke vært her siden jul.
I går var jeg hos pappa og i dag har vi vært en tur hos farmor og farfar. Fetteren min kom også innom med sin 4 uker gamle sønn. Bitteliten og utrolig skjønn!

 


Stolt oldefar...

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med min kjære mor og søster. Nå er det tid for MGP og Gullfisken.

 

Deilig med en rolig helg, for den kommende uka blir stressende, tre skoleoppgaver som må jobbes med og i tillegg styremøte og årsmøte på StuA. Gleder meg til helgen igjen for da får jeg besøk av verdens fineste kjæreste! <3

 

Hva gjør du denne helgen da?

Intervju

I dag har jeg og Signe vært nede på StuA og blitt intervjuet i forbindelse med en sak om student-kroene til Hit skolene. Om du bor i Telemark, Vestfold, Østfold eller Buskerud og abonnerer på lokalavisa får du følge med i mars, da vil bilaget ligge med. Blir spennende å se hvordan saken blir og ikke minst bildene!

Nå skal jeg snart gå bort til Signe, Mari og karoline. Vi skal en tur på Tuven også spise middag sammen etterpå.
I morgen går turen hjem. Har ikke vært hjemme siden jul så det blir koselig å se alle igjen!

Ha en fin kveld! Noen planer?

Carbiden

Etter skoen i dag tok Signe, Karoline, Viil og jeg en tur på Carbiden. Slappa av, spiste god mat, skravla og spilte TP. Koselig tur med gode venner!

Romantisk fredag

Snille kjæresten min!

Nå har jeg besøk av min fine kjæreste. Vi har kost oss med taco også hadde han med en nydelig gave til meg!


Tusen takk! <3

Jeg har test spraytan i det siste. Utrolig fin farge når det blir jevnt, men det å få det jevnt er ikke så lett. Derfor var vi en tur på Tuven i stad og kjøpte krem isteden. Håper å få jevnet ut fargen før vi skal på fest i morgen og jeg skal ha på kjole.

 Fint ikke sant?

SnøNå har jeg nettopp kravla meg gjennom ti tonn med snø for å komme meg til butikken. Hadde begynt og se frem til sommeren jeg nå, men isteden kommer det så mye snø. Er godt og ha verdens snilleste kjæreste som hadde måkt for meg når jeg kom hjem i går <3

Where to start...Tror jeg må lære meg å pakke lettere. Tok likegodt med meg ALT mulig hjem til jul. Nå i ettertid ser jeg at halvparten hadde vært nok... Og naturlig etter jul, ble hauen å ta med tilbake enda større enn den jeg dro med. Nå skal jeg kose meg og pakke ut alt rotet mitt.

StuA, oppvaskmaskin og nye kjoler

Tiden går så fort og mye som skjer så jeg er litt dårlig på å blogge. Har alltid planer om at jeg skal blogge hver dag og i hvert fall komme med noen bra innlegg, men er ikke så lett å rekke alt.
Mye tid som går til å jobbe med studentbedriften, og om ikke det er den er det enten jobb, venner eller kjærestebesøk. Ikke at jeg klager på det :)

 På torsdag var jeg og resten av StuA styret i Porsgrunn på møte med de andre studentkroene i Telemark.
Først var vi på noen foredrag på høgskolen og etter det spiste vi en flott middag. Var utrolig koselig å hilse på de andre styrene og mange hyggelige folk. Etter middagen var vi en tur innom kroa i Porsgrunn for å se hvordan de hadde det. Var et koselig sted, men så annerledes enn StuA. Deres kro var et stort gammelt hus som var gjort om til en kro. Veldig "hjemmealene-fest" følelse av å gå der. Veldig kult egentlig!

Etterpå møtte jeg Jonathan som skulle være med tilbake til Notodden fordi han tok seg fri på fredag.
Var så koselig å komme hjem fra skolen på fredag og at han var der <3

 På søndag fikk jeg besøk av pappa og Bente som kom med oppvaskmaskin som jeg har fått av mamma. Å det ble så fint og så ryddig. Går så fort å rydde opp og slipper at det blir masse oppvask i vasken. Veldig fornøyd med det!

 

I går bestilte jeg et par nye kjoler fra nelly:Snart jul og tid for å pynte seg litt. Er så lei av alt jeg har så ville ha litt nytt.
Vet du noen andre steder de har fine kjoler som ikke er så dyrt?

Drømmeprosjekt

I dag har vi vært på klosterøya i Skien på forskjellige foredrag i sammenheng med studentbedrift. Mange utrolig bra foredrag og foredragsholdere.
Studentbedrift er så spennende å jobbe med. Jeg har så stor tro på dette prosjektet og hittil har vi bare fått positive tilbakemeldinger. De fleste blir superengasjerte med en gang. Å jobbe på denne måten er virkelig en interessant, og alle i gruppa vår er like ivrige og har supertro på at dette kan bli noe stort. Det er viktig å drømme og ha store mål. Men i denne sammenhengen tror jeg virkelig ikke det er noen umulighet.
Foreløpig er det et veldig hemmelig prosjekt så jeg kan dessverre ikke si noe om hva prosjektet går ut på.

PS! Hadde blitt utrolig glad om du kunne gått inn på denne linken og svart på hvilket av navnene du synes er best som bedriftsnavn.Etter vi kom hjem fra Skien dro vi på skolen og satt og jobbet med bedriften noen timer til. Utrolig gøy hadde vi det. Bestilte en pizza og satt og diskuterte, utvekslet ideer og la planer.

Nå ser jeg frem til mye hard jobbing og forhåpentlig et fantastisk resultat.

Litt frykt, mest kos

Har hatt noen stressende dager forrige uke. Hadde innlevering av produktdesign oppgaven min på torsdag og fremføring på fredag så ble to seine dager. Blir dessverre alltid litt stress på slutten. Jeg er ikke så flink til å bruke tiden godt nok, noe som alltid fører til mye jobb på slutten. Vet jeg ikke er den eneste som har dette problemet. Handler rett og slett om dårlig prioritering og planlegging. Fra nå skal jeg lage meg planer og gi meg selv lekser. Tilbake til barneskolen og lekseplan. Blir helt oppgitt av meg selv...

I helgen har jeg vært i Porsgrunn hos kjæresten min. På fredag var vi på kino og så Fritt vilt.
Det var ikke min idé! Jeg er ikke noe glad i skrekkfilmer og har heller aldri sett en på kino før.
Etter de første 3 minuttene satt jeg bare og gledet meg til den skulle bli ferdig, mens jeg gjemte meg bak hendene og strikkejakka mi.
Bra Jonathan tåler mye ellers hadde han nok hatt en blå skulder, var ikke få ganger jeg kastet hodet inn i skulderen hans av frykt... Ja jeg er litt pingle..
Var jo morsomt å ha sett en skrekkfilm på kino, men kommer ikke til å bli noe jeg gjør så ofte. Jonathan satt der uten å bry seg, synes ikke det var skummelt i det heletatt, han synes derimot det var veldig underholdene å se meg skvette og dø av frykt...På lørdag leide vi et par filmer. Blant annet The Blindside. Utrolig fin film! Den er basert på en sann historie og handler om Michael Oher, en hjemløs gutt som blitt tatt inn i varmen av en omsorgsfull dame og hennes familie. En av hovedrollene spilles av Sandra Bullock, som må være en av mine yndlingsskuespillere, og karakteren hennes i denne filmen er bare helt fantastisk bra! Virkelig en dame med bein i nesa.
Om du ikke har sett den så burde du det virkelig. En film som får frem alle følelser fra latter, til en tåre i øyekroken!

Har du sett Fritt Vilt eller The Blindside? Hva synes du?

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits