Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

januar 2011

Savn...

Shorts, Skjørt, Kjole, Solbriller, Sandaler, Høye heler, Singlet, T-skjorte, Skinnjakke ...

Som jeg gleder meg til sommeren!

Lørdags antrekk

Hadde det gøy i går. Først var vi på vors hos Espen også dro vi på StuA etterpå.
Jonathan i ny jakke og t-skjorte som jeg valgte når vi var på Tuven ;) Kjempefin! <3

Forresten, se den søte gaven Jonathan kjøpte til meg på fredag:

Tusen takk! <3

Har du hatt en fin helg? Gjort noe gøy? Fortell, fortell ;)

Romantisk fredag

Dere er fantastiske

Jeg ville bare takke for alle de utrolig koselige kommentarene jeg har fått i det siste. Jeg har alltid synes det har vært gøy å ta bilder og skrive, men det blir ekstra gøy med alle de fine tilbakemeldingene deres!

Tusen takk! Dere gir meg masse blogglyst og glede!
Dere er herlige! <3

Forresten om dere har noen ønsker til blogginnlegg, noe jeg skal skrive om, ta bilde av osv. Så kom gjerne med forslag!

Håper dere får en nydelig dag.
Nå skal jeg en tur på skolen og seinere får jeg besøk av min fantastiske kjæreste!
For en fantastisk tid det er nå! <3

Følg gjerne bloggen min med bloglovin eller legg meg til som venn, da blir jeg glad!

 

Om du har lyst og oppdage nye blogger eller få flere lesere til din blogg anbefaler jeg deg å registrere deg på denne siden.

Fokuser på de viktige tingene i livet

I denne månedens "Det Nye" var det en artikkel som fikk meg til å begynne å tenke. Den handlet om at man må prioritere de viktige tingene og ikke tenke at alt er like viktig. Alt trenger ikke være like perfekt.Som mange av dere vet så studerer jeg kunst og design. Denne perioden har vi Kunstlab og vi jobber nå med maling. I begynnelsen skulle vi teste ut storformat og male fritt. Rundt meg var det flotte og kreative malerier fra så å si alle klassekameratene mine, men det jeg selv slang å arket gjorde meg flau. Etter et par halvhjertede forsøk bestemte jeg meg for at NÅ skulle jeg lage et flott maleri, og gav alt. Noe som faktisk endte med å bli det verste av alle. Det så faktisk ut som en barnehage hadde vært innom og slått seg løs på arket mitt. Jeg synes det var helt forferdelig og maleriene mine var virkelig de dårligste av alle.
Jeg klarer rett og slett ikke synes maling er gøy og jeg har virkelig ikke anlegg for det. Men så gikk det opp for meg. Det gjør da ingenting. Jeg er ingen kunstner og jeg går ikke på den skolen for å bli en kunstner. At jeg ikke får en A eller B i kunst gjør da ingenting. Jeg er flink til mye annet, og det er design og data som er mine sterke sider. Jeg burde heller bruke min energi på det.

Jeg tror vi må bli flinkere til å prioritere de viktige tingene, de som vi selv synes er gøy og spennende. Jeg sier ikke at man ikke skal gjøre sitt beste uansett, men ikke vær lei deg selv om du ikke mestrer alt. Ingen er perfekte og ingen kan alt.
Det viktigste er at du er lykkelig og kan se tilbake å tenke at du gjorde ditt beste.

For ett år siden...Dagens antrekk - All Black

Årets Kretatur bestilt

I sommer var jeg, mamma og Eline i Kreta på et sted som heter Makrigialos. Et  sted med et lite sentrum og ellers kun soling, bading og god mat. Gresk mat må være det beste i verden. Gyros med tzatziki, fantastisk!
Nå er det bestemt at vi skal tilbake igjen til sommeren. Å som jeg gleder meg. Det er en av de beste sydenturene jeg har hatt og stranda der er den flotteste jeg har sett!

Utenom soling og bading i to uker var vi på en utflukt til Spinalonga. (Verdens siste lepraøy) Om dere er interessert kan jeg legge ut et innlegg om Spinalonga og bilder fra utflukten. Noen som ønsker å se?

Bilder fra Kreta i sommer:
Det som blir veldig spennende i år er at de har pusset opp hotellet vi skal bo på og det har blitt gjort om til et Spa hotell med treningssenter, noe jeg gleder meg utrolig mye til å se og teste ut.
Om du vil ha en rolig og avslappende ferie er Kreta, Makrigialos det perfekte sted!

 

90210

Nå er 90210 tilbake.
Jeg elsker jo alt som har med drama, kjærlighet, mote, shopping, USA og HOLLYWOOD så dette er den perfekte serien for meg.
De har begynt å vise sesong 1 på Tv2 Bliss tirsdager kl. 20.30. (I morgen viser de ep.15) Jeg har dessverre ikke den kanalen, ellers hadde jeg sikkert begynt å se serien på nytt...
Om du vil se det på nett ligger alle episodene ute på ch131.com.
I morgen kommer neste episode i sesong 3.

 Følger du med på 90210? Hva er din favorittserie?

Yesterday's party outfitKjolen kjøpte jeg i London på Camden Market for 20 pund, altså under 200 kr!

Hva synes du?

Snille kjæresten min!

Nå har jeg besøk av min fine kjæreste. Vi har kost oss med taco også hadde han med en nydelig gave til meg!


Tusen takk! <3

Jeg har test spraytan i det siste. Utrolig fin farge når det blir jevnt, men det å få det jevnt er ikke så lett. Derfor var vi en tur på Tuven i stad og kjøpte krem isteden. Håper å få jevnet ut fargen før vi skal på fest i morgen og jeg skal ha på kjole.

 Fint ikke sant?

Frukt og grønt kur - oppdatering

På mandag skrev jeg at vi hadde begynt på frukt og grønt kur, så tenkte jeg kunne fortelle dere litt hvordan det går.

Første dagen gikk kjempefint, og var ikke noe problem. Frukt og grønt var kjempegodt, og jeg koste meg.
På tirsdag derimot sov jeg nesten hele dagen og orket så vidt røre meg. Hadde nesten ikke noe energi og var sulten og sliten. Men holdt ut.
På onsdag sleit jeg. Å gå til skolen var et ork og når jeg kom på skolen ble jeg og Viil bare sittende i kantina uten å gjøre noe. Dagen var bare slitsom. Jeg var sulten, svimmel og slapp. Når kl. var rundt to var jeg ikke langt unna å svime av, og måtte jeg gi opp kuren og spiste et grovt rundstykke. Like etterpå følte jeg meg mye bedre.

Det er nok litt forskjell fra person til person. For meg virka ikke kuren i det hele tatt. Jeg forventa meg masse energi og overskudd, men endte opp med det motsatte. Tror ikke jeg klarte å få i meg nok næring av bare frukt og grønt. Når jeg i tillegg er allergisk mot mange typer frukt og grønnsaker så ble det vanskelig.
Mari derimot går fortsatt på kuren. Hun stortrives og har masse energi.

Har du testa noen kurer før? Hvordan gikk det?

Blond vs Brunette

Jeg får aldri bestemt meg! Denne gangen har jeg testet ut hvordan det er å være brunette, noe jeg egentlig er veldig fornøyd med. Men jeg lurer veldig hva dere synes.Hva er finest?
1. Blond,
2. Mellom blond-brun-rød
3. Brunette

Fantastiske London - oppsamling fra turen

London er en helt fantastisk by!
Har vært der to ganger før når jeg var yngre, men nå fikk jeg se byen på en helt annen måte. London har alt! Og jeg aner ikke hvor lenge man måtte vært der for å kunne opplevd alt man ønsker der.
Undergrunnen er helt genial. Venter i maks tre minutter.
Matutvalget er helt utrolig. Flotte restauranter, brune barer, Sushi-barer, takeout steder, smoothie barer, cafeer og STARBUCKS!
For ikke å snakke om butikkene. Paradis! Topshop, Primark, Superdrug og uendelig mye mer!
Utelivet i London og var helt ubeskrivelig. Har aldri vært på et så kult sted før!

MAT:

Italiensk restaurant:


Starbucks:
Sushi-bar:
Indisk restaurant:


Junkfood på rommet:
Restaurant i Camden:
Tur til markedet i Camden:
Her skulle vi absolutt hatt mer tid!

Vannpipebar:

Ut i London:
Vi fikk ikke tatt bilder ikke på nattklubben (Amika), men på hotellet før vi gikk ut:

Utrolig bra tur!!!

Liker du London??

Frukt og grønt kurDa var det tilbake til skole og hverdag. Vi følte oss ikke helt bra etter all den usunne maten i London.
For å få en kickstart på en sunnere hverdag bestemte Viil, Mari og jeg oss for å ta en uke med kun med frukt og grønt (og egg for å få litt mer proteiner).
Blir spennende å se hvordan det går. Må bli deilig å få i seg så mye sunt, forhåpentlig vis får bort søtsuget og håper å se forskjell på huden.


Sunn storhandel

- Har du testa noen sånne kurer?
- Merka du noe forskjell?
- Noen forslag til god mat kun med frukt og grønt?

Hjemme

Nå er jeg tilbake i Notodden igjen. Har vært en utrolig lang dag. Vi tusla fra hotellet litt før kl. 4 i natt for å ta en buss, deretter bytte til neste buss, over på fly, tilbake til buss og deretter enda en buss. Heldigvis fikk vi sovet mesteparten av veien, men blir veldig sliten for det.
Har hatt en fantastisk tur og har masse bilder å vise dere, men orker ikke nå.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og snart ta en lang, varm dusj.

Bare å spørre om det er noe du lurer på om London og turen vår, så svarer jeg i neste innlegg.

Bildestrøm fra London


Indisk restaurant
Restaurant Wasabi - Masse forskjellig Sushi
Frappuccino chocolate cream <3


Bittelitt regn...

Nå slapper vi av på rommet. I dag var vi slitne etter en lang dag på messe så vi tok med Burger King mat på rommet. Etterpå skal vi en tur ut og se hvordan livet er i London.

Noen tips til bra utesteder i London??

Oppdatering fra London

London er fantastisk! Fantastisk by, fantastisk mat, fantastiske butikker.I går var vi på messa for første gang og det var overveldende. Vi hadde hørt det var stort der, men det som møtte oss var enormt! Men utrolig spennende og gøy å gå der.Utenom mesa får vi også tid til å kose oss. I dag har vi kost oss med masse shopping også spist på en koselig japansk restaurant med Sushi, nudler og masse annet god mat. Utrolig utvalg av forskjellig mat her.

Nå skal vi snart ut og spise. Skal vise dere flere bilder og fortelle mer seinere.

Koser oss i London

London er kjempebra! Nå har vi ordnet internett på rommet, så da blir det blogging allikevel.
I går var vi utrolig slitne. Dro fra Notodden kl. 1 og var fremme på hotellet kl. 12, etter og ha kjørt to busser, fly, tog og undergrunn. Når vi kom frem ble vi veldig godt møtt. Var usikker på om vi hadde kommet til riktig hotell fordi det var så utrolig fint! Royal Eagle bor vi på og det ligger i Paddington.
Rommet var veldig koselig. 4 senger plassert på en lang rekke med et nattbord i mellom de to sengene i midten. Ellers er det et skap, en pult og et stor speil. Fint rom for fire jenter på tur!

Ellers i går var vi og spiste på en koselig engelsk pub, også tok vi en tur på Topshop. Paradis! Kunne bare ønske lommeboka var litt fullere. Så blant annet de kuleste skoene, men var fornuftig og satte de bort. Men jeg drømmer om de fortsatt!


Kjøpte noen fine smykker på Topshop

Nå skal vi snart spise frokost på hotellet, blir spennende og se om den holder samme standard som resten, etterpå er det messe.

Noen tips til steder vi burde se, shoppe på, eller noe vi burde gjøre her?

London here we come

Om to og halv time sitter jeg på bussen på vei til Rygge. Studentbedriften vår Asteria skal til London for å delta på en av verdens største messer for teknologi med fokus på skole. Dette blir utrolig spennende!

Vet ikke hvor mye jeg får blogga den nærmeste uka her, men følg med på bloggen vår asteria.blogg.no hvor vi skal oppdatere masse fra London!

Sist jeg var i London var jeg 16 år og på tur med bessa og Eline...Nyttårsbord

I går var vi på nyttårsbord med mange venner. Var "kurvfest" så alle hadde med hver sin rett, også ble alt satt på et felles bord. Masse god mat og hyggelige folk.

Karoline hadde ordna med bordplassering, men istedenfor vanlige bordkort med navnene våre, hadde vi fått kallenavn. Alle klarte faktisk å sette seg riktig på første forsøk.Jeg ble "The Disneyprincess"
Signe valgte å brenne bordkortet sitt...

Etterpå tok vi en tur på Bellmann.
Har du gjort noe gøy i helga da?

Pretty brunettes

My Love

Ting er så flott nå. Er så rart å tenke på hvor fantastisk ting har blitt. Jeg er så heldig som  har verdens fineste og snilleste kjæreste.

Vi er egentlig veldig forskjellige, men samtidig like, og vi passer utrolig bra sammen. Han sier de mest fantastiske ting og det er ikke få ganger han har gjort meg helt stum. Jeg hadde aldri trodd en gutt kunne være sånn. Jeg har alltid hørt at gutter sliter med å snakke om følelser og gi komplimenter, sånn er ikke Jonathan. Han forteller meg alltid de fineste ting og forteller meg hvor mye jeg betyr for han. Han får meg alltid til å føle meg så bra og selvtilliten min har økt av å være sammen med han. Han er en så flott person og jeg ser opp til han på så veldig mange måter. Han er så dedikert til ting han bestemmer seg for, han er utadvendt og selvsikker, men samtidig veldig høflig, selv om han har mange småfrekke kommentarer på lur. Og det at han er en utrolig fin, sjarmerende og kjekk latinamerikaner, er ikke negativt det heller.

 foto: weheartit.com

Historien om hvordan vi møttes derimot er ikke så romantisk som man ofte hører om. Det var ikke noe tilfeldig møte i butikken hvor begge strakk seg etter sammen vare, eller at jeg snublet og han tilfeldigvis tok meg i mot... Vel det ble vel nesten sant.
Vårt første møte var heller litt uromantisk, i hvert fall fra min side, som etter et par glass for mye så vidt husker det. Vi møttes på et vors hos ei venninne, og denne herlige gutten passet på meg og skjenket meg med vann hele kvelden, selv om han måtte finne seg i at jeg ikke husket navnet hans og kalte han Benjamin og Sebastian hele tiden. Til tross for at jeg ikke kunne gå rett, må jeg ha gjort noe riktig for dagen etter fikk jeg en søt melding fra han.
Husker vår første date, en filmdate hos han sammen med ei i klassen min og kjæresten hennes. Husker jeg var så sjenert og nervøs, men samtidig et veldig fint minne. Etter filmen gikk jeg hjem og når jeg hadde kommet noen meter opp i veien, hørte jeg en stemme bak meg. Der kom han løpende etter meg og fulgte meg hjem. Fikk en sånn følelse om at det ikke var virkelig. Et sånt øyeblikk man bare ser på film, trodde jeg.

Etter et par måneder ble alt annerledes og det ble slutt på en veldig negativ måte. Dette gjorde meg usikker og jeg stengte alle følelser inne, sa til meg selv at det var det beste og at følelsene ikke var der lenger. Vi snakket fortsatt mye sammen denne perioden, og det ble mye frem og tilbake. Mange ganger vi nesten ble sammen igjen og så var det tilbake igjen til innestengte følelser fra min side. Tror dette var den mest usikre tiden i mitt liv, og redselen for å bli såret igjen lå som et skjold rundt meg.

Når jeg dro til Kreta med familien min hadde jeg bestemt meg for at nå var det helt over. Jeg var lei av alle de blandede følelsene og sa til meg selv at det var det rette. Tankene mine derimot var ikke like bestemte, husker jeg lå på stranda, så kjærestepar og fantasien løp løpsk. Husker jeg så for meg at det var oss to på ferie og hvor fantastisk det var. Så var det tilbake til bestemte tanker om at avgjørelsen min var riktig.
Alt endret seg derimot når vi dro på utflukt til Spinalonga. En gutt på båten var så utrolig lik Jonathan og jeg klarte ikke la vær og se på han og tenke. Dette fikk alle følelsene mine til å komme opp igjen.


foto: weheartit.com

Når jeg kom tilbake til Norge kom Jonathan på besøk til meg, og det var så koselig. Følelsene mine var aldri borte, jeg bare gjemte de langt bort av redsel. Tanken på å gå igjennom et nytt brudd var ikke fristende.

Etter dette har alt vært helt utrolig. Forholdet vårt nå  kan ikke sammenliknes med det vi hadde før.
Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. I dette tilfellet er det helt sant. Selv om vi opplevde noen vanskelige perioder har forholdet vårt blitt så mye bedre av det. Og nå føler jeg vi kan stole på hverandre 100% og snakke sammen om alt.

Vi har hatt en svingende vei hit vi er nå, men det var så verdt det! Nå kunne ikke ting vært bedre!

Jeg elsker deg <3

Verdens beste mamma

Laks, pasta og pesto

Denne retten smakte jeg første gang hos noen venninner. Utrolig godt, enkelt og sunt.Du trenger:

- Laksefilet
- Fullkornspasta
- Pesto
- Grønnsaker (jeg brukte en frossen blanding, godt og enkelt)

Stek laksefileten lett i stekepanna (eller i ovnen), kok pastaen og stek grønnsakene. Legg på tallerken og ha Pesto til. Middag på ca. 10 minutter.

Har du spist det? Hva synes du?

SnøNå har jeg nettopp kravla meg gjennom ti tonn med snø for å komme meg til butikken. Hadde begynt og se frem til sommeren jeg nå, men isteden kommer det så mye snø. Er godt og ha verdens snilleste kjæreste som hadde måkt for meg når jeg kom hjem i går <3

Design inspo

http://faithhopelove.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

http://keiysen.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.moniquelund.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.alexanderkrag.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://gynning.net/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://linelive.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.christoffergunnestad.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://brunhannah.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://m4rtines.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

http://dagensoutfit.notre.co

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://andreabadendyck.blogg.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Hvem likte du best?
- Hva er ditt yndligs blogg/nettside design?

 

Back to schoolDa var det tilbake til hverdagen og skolen. I dag var jeg flink og kom meg opp tidlig, og var for en gang skyld tidlig på skolen. Etter litt venting fikk vi vite at læreren var syk. Litt irriterende å ha stått opp tidlig til ingen nytte. Istedenfor å dra hjem tok vi en shoppingtur på Tuven. Veldig behagelig start på skolen det.

I dag møtte vi de nye utvekslingsstudentene. Siden vi var i studiestartkomiteen i sommer, ble vi halvveis faddere for de nye studentene som kom nå. I morra skal vi vise de rundt på skolen, en rundtur i byen også blir det en tur på pizzarestaurant etterpå. Vise de nye studentene hvor koselig det er som student her i lille Notodden.

Nå får jeg snart besøk av min fine kjæreste! Det blir koselig!

Where to start...Tror jeg må lære meg å pakke lettere. Tok likegodt med meg ALT mulig hjem til jul. Nå i ettertid ser jeg at halvparten hadde vært nok... Og naturlig etter jul, ble hauen å ta med tilbake enda større enn den jeg dro med. Nå skal jeg kose meg og pakke ut alt rotet mitt.

Nytt år - nye muligheter

Nå er jeg tilbake i Notodden. Sitter her i leiligheten min med ullundertøy og fleece, og både pledd og dyne over meg. Som student er det kjekt å spare på strømmen når man er borte, men å bevege seg bort fra den varme sofaen er ikke behagelig. Nå er varmen  skrudd på topp igjen så får håpe det ikke tar så lang tid før det blir litt mer levelig her.

Jeg har hatt en super ferie hjemme med familien, en koselig tur til min fantastiske kjæreste i Porsgrunn og morsom nyttårsfeiring i Oslo!


Nå ser jeg frem til et nytt år og mye gøy.
- Drar til London om bare en uke i forbindelse med studentbedriften, noe som blir utrolig spennende.
- Som sikkert halve verden, skal jeg også komme i gang med treningen. Nå skal jeg melde meg inn på treningsstudioet på skolen igjen og komme meg i form.
- Vi får se hvordan det blir med blogging dette året. Jeg har mine bra perioder, også detter jeg helt ut. Håper jeg klarer å bli flinkere fordi jeg synes det veldig gøy, spesielt med fine tilbakemeldinger fra dere, men også for meg og kunne se tilbake på.

Tror 2011 blir et spennende, stressende, krevende, morsomt, utfordrende og kjærlighetsfylt år!

Hva er dine ønsker for 2011? Noe du ser frem til?

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits