Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

mars 2011

Kunstprosjekt Vakker

Som jeg sa i stad har jeg nå levert kunstprosjektet mitt.Bilde, som dere har sett før.

Vi har lagd musikk / lyd til og, men det gidder jeg ikke legge ut.

Nå skulle vi lage en film til samme tema. Temaet mitt var "Vakker".

Dessverre ble det mye stress på slutten så jeg endte opp med kun en dag og filme og redigere, men her er resultatet:


Q: Hva synes du?

Slapper´a - Kunstprosjekt levert

Nå sitter jeg og slapper av med en kopp kakao i den fine koppen jeg fikk av min fantastiske kjæreste her om dagen!Snart skal jeg tusle opp på skolen igjen. Vi ska sette op Asteria standen vår som skal stilles ut på Åpen Dør til helga.

I dag hadde vi innlevering på KunstLab oppgavene vi har jobbet med de siste tre månedene. Har vært sykt hektisk de siste dagene siden studentbedriften har krevd så mye tid, har det gått utover Kunstlab. Derfor har det vært  MASSE å gjøre de siste dagene. Nå er den heldigvis levert, og det er utrolig deilig!

Akkurat nå driver filmen min å laster opp, så den får dere se etterpå :)

yesterday's Black & GoldOverraskelses middagI dag fikk jeg beskjed om å bare sitte stille mens kjæresten min ordnet middag.
Middagen ble spagetti med grønnsaker, kjøttdeig og Créme Fraiche. Utrolig godt var det!

Fram med skinnjakka igjenSå utrolig deilig å kunne legge bort den store parkaen, eller teltet som kjæresten min så fint kaller den, og ta på skinnjakka igjen. Selv om det hadde kommet en del snø var det bare deilig å gå til skolen. Solbriller, varmegrader og solen som varmet. Nå ser jeg sommeren i det fjerne.

Q: Hvordan er været hos deg i dag?

Asteriagløden holdt ikke

Vært så utrolig mye stress i det siste. Telemarksmesterskapet som vi har jobbet hardt mot nå de siste ukene var i går. Vi har vært på skolen i gjennomsnitt 10 timer om dagen og satt alle andre oppgaver tilside. Asteriagløden var på topp på Telemarksmesterskapet og vi ønsket av hele vårt hjerte å komme til NM..Standen vår var superfin og gjennomført, "2 minutes" gikk fint etter litt komplikasjoner, vi fikk masse komplimenter og panelintervjuet gikk utrolig bra. Forventningene våre var skyhøye og vi synes selv vi hadde gjort en utrolig god jobb.
Bomba ble derimot stor når vi ikke kom videre til NM eller fikk noen priser.
Tror aldri vi har vært så deprimerte noen gang. Vi var helt tappet for energi å ble bare sittende i lokalet lenge etter alle hadde gått.
Nærmeste vi var en seier var omtalen vi fikk når vi var topp 3 til å få profileringsprisen. Vi fikk høre at vi var gjennomførte, fikk positivt for profesjonelt foto og goodiebags. I tillegg fikk vi høre at vi var et friskt pust og de desidert mest engasjerte gründerne. Synd dette ikke er nok til å komme til NM.

Vi har ofret alt for å komme til NM, men fordi vi har et produkt som ikke kan realiseres i nær fremtid eller har alle økonomiske planer i orden får vi ikke sjansen videre. Vi har rett og slett satset på noe som er for stort for studentbedrift.
Men vi gir oss ikke, og gleder oss til å bevise at vi kan nå langt utenom UE´s regi.

Asteriagløden er fortsatt på topp, og det at vi nå har nådd igjennom til en av Norges største bedrifter og gründere gir oss masse motivasjon til å fortsette.Periodetrener

Jeg er en typisk periodetrener. Hele vinteren er jeg bare lat og har mest lyst til å ligge under ett pledd på sofaen, med kakao, sjokolade og alt annet usunt. Men så går det over nyttår og jeg begynner å innse at det nærmer seg sommeren og jeg må skjerpe meg. Tror det er mange som er litt sånn som meg. Hvor mange er det ikke som har nyttårsforsettet "trene!"
Jeg er veldig flink til å begynne å trene, er flink en uke kanskje to, også detter jeg av. Enten tenker "til mandagen da skal jeg begynne!", eller "I dag skal jeg være flink, spise sunt og trene i kveld". Så kommer kvelden og etter en lang skoledag blir treninga droppa selv om innstillingen var der på morgenen.
Nå har jeg funnet en løsning som virker veldig bra for meg i hvert fall. Å trene på morgenen. Det gjorde jeg i sommer, og da klarte jeg faktisk å gjennomføre det. Står opp et par timer tidligere så rekker jeg treningen før skolen. Er jo innstilt på det når jeg våkner, får en bra start på dagen og kan slappe av med god samvittighet på kvelden.


Bilde fra i sommer

Nå gjelder det bare å fortsette da! Bryte min onde sirkel!

Hvordan er ditt forhold til trening? Når liker du best å trene?

Bilder fra lørdagDere burde ta dere en tur ut i Notodden! Alltid gøy!

SOL - smakebit

Burde vel heller vært kalt VM nå, men SOL ble et velykket arrangement. Flott vær og blide folk!
Tok mange bilder som jeg skal legge ut seinere, men her er en liten smakebit.

Kveldens antrekk

Nå skal jeg på Afterski party på StuA. Kledde meg vanlig for fest jeg.
Liker bedre å pynte meg litt når vi skal ut.SOL var kjempegøy! Har masse bilder å vise dere i morgen.
Ha en fin kveld!

Klar for SOL - Studentenes Olympiske LekerUtrolig fint vær og, så dette blir bra!
Skal være fotograf så skal vise dere mange bilder seinere.

Hva skal du i dag da?

Once you go Mac you'll never go back...

Jeg har hatt min MacBook i fem år nå, så det var på tide med en oppgradering. Jeg elsker Mac! Det er helt fantastisk. Design, grensesnitt... alt egentlig.

Kommer til å savne min skjønne lille MacBook med rosa tastatur. Men sorgen er ikke veldig stor når jeg sitter her med min fine nye MacBook Pro!
Se den fine posen jeg fikk med!
Hva mener du? Mac vs PC??

Dagens


Jumpsuit fra Gina Tricot, smykke Topshop

Jeg er ikke den beste bloggeren om dagene. Er på skolen rundt 10 timer om dagen så er ikke så mye tid utenom. Nå er det bare en uke og seks dager til TM så det er mye å gjøre. Ting ser heldigvis utrolig lovende ut. Fått i stand mange sponsoravtaler og fått mange positive tilbakemeldinger. Utrolig mye jobb, men når ting går så bra er det bare gøy!

Ta en tur innom bloggen vår eller følg oss på facebook!

Utenom Asteria-jobbing, har jeg også mye annet å gjøre. Vi i StuA arrangerer SOL ? Studentenes olympiske leker og Afterski til lørdag så det krever jo en del jobb det og. Men tror det blir utrolig gøy! Jeg skal være fotograf så det kommer masse bilder fra det til uka.

Skal prøve å få inn noen blogginnlegg innimellom. La oss innføre lengre dager! JA!

Shopping i Sverige

Etter en hektisk uke med jobbing på studentbedriften var det deilig å dra på handletur til Sverige.

På mandag dro mamma, Eline, jeg, tante og Fredrik på "flesketur" til Strømstad. Vi tok båten til Sverige og koste oss med lunsjbufeet på veien over. Mine favoritter er kaldmaten; reker, roastbiff, laks!
I Sverige ble det mange timer på Nordby senteret, og etter masse shopping og en mye lavere saldo på kontoen gikk turen tilbake til Norge.

Superkoselig avslutning på ferien!

  

Koselig dag!

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits