Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

oktober 2010

Klar for HalloweenPartyNå skal vi på halloweenparty. Tar med kamera så flere bilder kommer i morra.

Hva skal du i kveld da??

Leiligheten min

Nå er jeg hjemme etter en lang dag på skolen. Har vært en veldig fin dag egentlig. Har blant annet jobbet med studentbedriften, noe som er så utrolig spennende. Jeg har virkelig troa på dette prosjektet.
Etter skolen satt vi igjen på datalabben og jobbet med grafisk design oppgaven vår, mens vi ble underholdt av ei russerdame. Hun satt og spilte høy russisk musikk og sang til.. Litt underholdene og ganske slitsomt. Ble nesten en konkurranse om spille høyest musikk, hver gang vi skrudde opp vår musikk skrudde hun etter..

Nå er jeg hjemme og slapper av. Merker jeg er skikkelig lat nå. Rundt meg er det helt kaos, klær utover hele gulvet. I morgen skal jeg bare være hjemme og få litt orden her, før min kjære kommer tilbake til meg i morgen kveld. Gleder meg til å få han tilbake til meg!

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder av leiligheten min. Sånn det burde se ut:

Fullkorn sconesUtrolig enkelt og godt! Og mye sunnere enn brødet jeg til vanlig kjøper i butikken.

Litt frykt, mest kos

Har hatt noen stressende dager forrige uke. Hadde innlevering av produktdesign oppgaven min på torsdag og fremføring på fredag så ble to seine dager. Blir dessverre alltid litt stress på slutten. Jeg er ikke så flink til å bruke tiden godt nok, noe som alltid fører til mye jobb på slutten. Vet jeg ikke er den eneste som har dette problemet. Handler rett og slett om dårlig prioritering og planlegging. Fra nå skal jeg lage meg planer og gi meg selv lekser. Tilbake til barneskolen og lekseplan. Blir helt oppgitt av meg selv...

I helgen har jeg vært i Porsgrunn hos kjæresten min. På fredag var vi på kino og så Fritt vilt.
Det var ikke min idé! Jeg er ikke noe glad i skrekkfilmer og har heller aldri sett en på kino før.
Etter de første 3 minuttene satt jeg bare og gledet meg til den skulle bli ferdig, mens jeg gjemte meg bak hendene og strikkejakka mi.
Bra Jonathan tåler mye ellers hadde han nok hatt en blå skulder, var ikke få ganger jeg kastet hodet inn i skulderen hans av frykt... Ja jeg er litt pingle..
Var jo morsomt å ha sett en skrekkfilm på kino, men kommer ikke til å bli noe jeg gjør så ofte. Jonathan satt der uten å bry seg, synes ikke det var skummelt i det heletatt, han synes derimot det var veldig underholdene å se meg skvette og dø av frykt...På lørdag leide vi et par filmer. Blant annet The Blindside. Utrolig fin film! Den er basert på en sann historie og handler om Michael Oher, en hjemløs gutt som blitt tatt inn i varmen av en omsorgsfull dame og hennes familie. En av hovedrollene spilles av Sandra Bullock, som må være en av mine yndlingsskuespillere, og karakteren hennes i denne filmen er bare helt fantastisk bra! Virkelig en dame med bein i nesa.
Om du ikke har sett den så burde du det virkelig. En film som får frem alle følelser fra latter, til en tåre i øyekroken!

Har du sett Fritt Vilt eller The Blindside? Hva synes du?

God morgen

Har ikke orka og nærme meg ut enda.. Leste noen på facebook skrive at det var mange kuldegrader ute, og kjenner på vinduene at det stemmer. Nå sitter jeg her og koser meg med en kopp kaffe mocca.. Eller kanskje vi heller kan kalle det kakao med kaffe.. Pleier å ta i masse ekstra kakao...
Nå skal jeg snart en tur på skolen. Heldigvis begynner vi ikke før 12.30 i dag. Satt oppe med en innlevering til kl. 3 i natt så var greit å kunne sove litt lenge. Hadde ikke sjans til å komme meg opp noe før selv om jeg burde.Ha en fin dag! Nå står Uggsene og parkaen og venter på meg i gangen....

Sommersavn

Ute er det kaldt og mørkt, mens jeg sitter inne under et pledd. Savner sommer, sol, varme og mye mer energi!
Krysser fingrene for at det kanskje blir en koselig kjærestetur til varmere strøk om ikke så alt for lenge! <3
Savner ikke varmen mindre av å se igjennom bildene fra Kreta i sommer med mamma og Eline.

Savner du sommeren eller liker du vinteren?

LIKER blogg.no

Før jeg flyttet over til blogg.no var jeg ganske skeptisk.
Jeg trodde blant annet at designmulighetene var mye færre, også har jeg alltid misslikt arkivsystemet. Skal man se eldre innlegg må man bla rundt i arkivet og lete i titler. Dette har vist seg å være helt motsatt.
Designmulighetene her er enorme bare man setter seg litt inn i css og html, og når det kommer til arkivet viste det seg å bare være en enkel redigering i html-kodene også var jo det ordnet og.
En annen ting jeg var skeptisk til og som jeg har sett på som et blogg.no fenomen er all egenreklamen.
"Fin blogg, kommenter gjerne tilbake"... Dette må være noe av det dummeste jeg ser. Det gir meg verken lyst til å gå inn på bloggen eller se på bloggeren som en seriøs blogger.
Dette var også unødvendig skepsis og noe jeg har sett lite til.

Når jeg nå har kommet hit har blogglysten min økt veldig. Alt er så stort på blogg.no og føler mulighetene er enorme.
Nå høres det nesten ut som jeg drømmer meg bort til  USA...Blogg.no veldig bra og jeg trives med å blogge her. Får mange koselige og engasjerte kommentarer noe som er utrolig hyggelig. Når man bruker mye tid på en blogg er det utrolig koselig å få så mange positive tilbakemeldinger. Det øker virkelig motivasjonen til å bruke tid og skrive bra innlegg.
Tusen takk til alle som har lagt igjen kommentarer!

 

Og kom gjerne med ønsker til innlegg eller tips for å gjøre bloggen bedre!

 

Fikk en veldig hyggelig overraskelse når jeg var inne på bloggen til alieve. Jeg er kåret til ukens blogg sammen med Hanna Vaage. Tusen takk! Var utrolig hyggelig!

 
Vinneren av nytt design er kåret!

Nå har jeg kåret en vinner av konkurransen.
Takk til alle som deltok og til dere som svarte på undersøkelsen min!

 

Vinneren ble Miss Lee! Jeg har sendt deg en mail.

Hva synes dere om konkurransen? Noe dere vil ha flere av etter hvert?

Koselig helg

Har ikke blitt noe blogging i helga fordi jeg har hatt besøk av kjæresten min.
På fredag var vi på kino og så Grown ups, som forresten var veldig morsom! Også var vi ute på lørdag.
Først var vi på vors hos ei venninne. Er ikke så ofte jeg får vært med de lenger, men utrolig hyggelig når vi ses igjen. Seinere dro vi en tur på byen. Ble ikke så lange turen fordi jeg er ikke så superfan av utelivet i Drammen. Er koselig, men blir veldig trangt, mye folk og nesten ingen steder og danse. Må si er jeg er veldig glad i Notodden og StuA. Det er faktisk super bra, selv om mange kanskje rynker på nesa når jeg nevner Notodden.
Har dere hatt en fin helg da? Gjort noe gøy?


Kårer en vinner av konkurransen i morra. Koselig at så mange meldte seg på!

Tenk deg lykkelig

Har du noen gang tenkt over hvor mye kraft det er i tankene og følelsene dine?
Jeg ble først opptatt av dette for et år siden når jeg leste boken "The Secret", som Annette Haga skrev så mye positivt om.

I korte trekke handler den om loven om tiltrekning, og at du med rett tankegang og en positiv innstilling vil kunne tiltrekke deg de tingene i livet du vil ha.

Det høres kanskje litt stort og svevende ut første gang man hører det, og jeg har ofte følt at folk synes jeg er litt rar som legger så mye vekt i dette. Når man derimot tar det ned på et enklere nivå og begynner å tenke tilbake i livet sitt, synes jeg dette budskapet gir mye mening.

Jeg kan bare tenke tilbake til når jeg var mindre og skulle ha en prøve på skolen. Helt siden var liten har jeg vært innstilt på at matte var mitt sterke fag, mens fag som historie og norsk var vanskelig. Før en matteprøve brukte jeg god tid, jobbet med faget og skrev regel ark. "Jeg er jo flink i matte, så jeg må jo gjøre det bra!" og "dette er spennende" var innstillingen min. Når det derimot var en historieprøve var innstillingen min helt annerledes. "Å det så mange sider", "Hvordan skal jeg huske alt dette", "Dette er så kjeldelig", snek seg inn i hodet mitt. Selvfølgelig ble det utrolig tungt å lese, og resultatet ble heller ikke bedre enn forventet.
Min innstilling sa til meg at jeg var flink i matte og at dette er gøy, og derfor gjorde jeg det bra. Når det kom til historie var tankene mine bare negative og jeg var sikker på at jeg aldri kom til å huske pensumet, og dette førte til et dårlig resultat.


Det er så viktig å ha en positiv innstilling til det du skal jobbe med og ha tro på deg selv.
Om du går inn i et prosjekt med en negativ innstilling og liten tro på deg selv kommer det verken til å gi toppkarakterer eller det resultatet du ønsker.
Har du ikke sett hvor ofte barna til skuespillere blir skuespillere selv. Jeg tror mye av grunnen til dette er at disse barna ikke ser på skuespiller som et uovervinnelig yrke å slå igjennom i. De har sett foreldrene klare det bra, er vokst opp med dette, har sikkert fått masse positiv energi fra foreldrene sine og blir proppfulle av selvtillitt.

Jeg har massevis av eksempler på at denne tankegangen fungerer.
De gangene ting virkelig har gått som jeg ønsket er de gangene jeg har vært helt sikker på utfallet. Hele meg har visst at det skulle bli sånn, jeg har sett det for meg og kjent følelsen av hvordan det kom til å bli.

Jeg synes vi skal bli flinkere til å se på de positive sidene, tenke positive tanker og ha tro på oss selv.
Vi i Norge har fått janteloven inn med morsmelka, og kan ha problemer med å tenke positive tanker om oss selv. Mange kan bli helt satt ut om noen kommer til deg og spør "Hva er du flink til?". Har opplevd det selv og husker jeg alltid synes det var så fælt når vi måtte sitte slik og skryte av oss selv.
Men hvorfor er det så vanskelig? Ingen er perfekte, men alle er flink til noe!

Har du merket hvordan noen mennesker kan gjøre deg lykkelig ved å smitte over sin positiv energi?
Vi jobber med et prosjekt på skolen nå som er så morsomt. Alle i gruppa er like engasjerte om oppgaven og vi får så mye energi av å jobbe sammen, i tillegg til at alle har supertro på prosjektet.

Jeg sier ikke at du kommer til å få alt du vil og aldri kommer til å oppleve noe negativt igjen, men jeg kan love deg ved å få inn en mer positiv tankegang og positiv energi kommer det til å gi deg et mye enklere og lykkeligere liv!

Nå er jeg veldig nysgjerrig på dine tanker rundt dette emnet.
Tror du på tankenes kraft og positiv innstilling?

Konkurranse - Vinn personlig design til bloggen din!

Tenkte å ha en konkurranse hvor dere kan vinne et personlig design til bloggen. Om dette gjelder bare en ny header eller fullt design ferdig oppsatt på bloggen er opp til vinneren.

Jeg er litt nerd når det kommer til design. Kan sitte i mange timer å jobbe med css og html.
Nå har jeg nettopp laget design til bloggen til venninna mi, Kristin.

 

Hvordan delta:

Legg igjen en kommentar i dette innlegget hvor du skriver at du deltar (husk å fylle ut e-post feltet)


Ønsker du å øke sjansen for å vinne?

2. ganger så stor sjanse for å vinne:
Si ja til å svare på en liten undersøkelse om sminke. Denne sender jeg deg på mail
(Er i forbindelse med en skoleoppgave)

3. ganger så stor sjanse til å vinne:
Nevn konkurransen min og link til den i et innlegg på bloggen din
(trenger ikke være mer enn en setning nederst i et innlegg)

Siste sjanse for å delta: Søndag 17. oktober

 

Flere design jeg har laget:

Dagens antrekk

Startet dagen med tannlegetime i dag...
Å gå til tannlegen er ikke noe jeg har et helt avslappet forhold til. Derimot den følelsen man får i det tannlegen
sier "ingen hull og alt ser bra ut", er helt fantastisk! Er alltid nervøs når jeg sitter der i stolen selv om det de
siste 5 årene ikke har vært noe å frykte.. Nå kan jeg slappe av, et år til neste gang.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig lunsj med bessa. Hun hadde bursdag i går så vi feiret med en
lunsj i dag, fordi jeg mest sannsynlig ikke får vært med å feiret bursdagen hennes neste helg.

Følg med senere i dag, da starter jeg en konkurranse!

 

PS! Følg bloggen min med bloglovinNy start

Nå har jeg hatt en lang bloggpause og har vurdert lenge om jeg skulle slutte eller hva jeg skulle gjøre.
Følte ofte at hele bloggkonseptet var meningsløst og veldig overfladisk, og det var også den veien jeg
innså bloggen min gikk. Var til slutt mer som en dagbok, som kun interesserte noen få.
Jeg bestemte meg derfor at om jeg skulle begynne å blogge igjen skulle det være bra og variert.
Merker jeg har savnet å blogge; skrive tekster, jobbe med bilder og nerde med design, html og css.
Nå har jeg startet på nytt her på blogg.no så får vi se om vi kan få litt mer variasjon og bedre innhold.

Til dere som aldri har lest bloggen min før heter jeg Julie, er 20 år og bor for tiden i Notodden hvor jeg
studerer mitt 2. år på visuelle kunstfag og design. Den forrige bloggen min finner du på
juliehusvaer.bloggbyen.com.


Håper dere tar turen tilbake og kom gjerne med forslag om hva dere liker å lese om.

 

Følg min blogg med bloglovin

Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits