Hovedside - Julie - Fotoalbum - Portfolio - Legg meg til som venn

Reise / ferie

Shopping i Sverige

Etter en hektisk uke med jobbing på studentbedriften var det deilig å dra på handletur til Sverige.

På mandag dro mamma, Eline, jeg, tante og Fredrik på "flesketur" til Strømstad. Vi tok båten til Sverige og koste oss med lunsjbufeet på veien over. Mine favoritter er kaldmaten; reker, roastbiff, laks!
I Sverige ble det mange timer på Nordby senteret, og etter masse shopping og en mye lavere saldo på kontoen gikk turen tilbake til Norge.

Superkoselig avslutning på ferien!

  

Koselig dag!

Årets Kretatur bestilt

I sommer var jeg, mamma og Eline i Kreta på et sted som heter Makrigialos. Et  sted med et lite sentrum og ellers kun soling, bading og god mat. Gresk mat må være det beste i verden. Gyros med tzatziki, fantastisk!
Nå er det bestemt at vi skal tilbake igjen til sommeren. Å som jeg gleder meg. Det er en av de beste sydenturene jeg har hatt og stranda der er den flotteste jeg har sett!

Utenom soling og bading i to uker var vi på en utflukt til Spinalonga. (Verdens siste lepraøy) Om dere er interessert kan jeg legge ut et innlegg om Spinalonga og bilder fra utflukten. Noen som ønsker å se?

Bilder fra Kreta i sommer:
Det som blir veldig spennende i år er at de har pusset opp hotellet vi skal bo på og det har blitt gjort om til et Spa hotell med treningssenter, noe jeg gleder meg utrolig mye til å se og teste ut.
Om du vil ha en rolig og avslappende ferie er Kreta, Makrigialos det perfekte sted!

 

Fantastiske London - oppsamling fra turen

London er en helt fantastisk by!
Har vært der to ganger før når jeg var yngre, men nå fikk jeg se byen på en helt annen måte. London har alt! Og jeg aner ikke hvor lenge man måtte vært der for å kunne opplevd alt man ønsker der.
Undergrunnen er helt genial. Venter i maks tre minutter.
Matutvalget er helt utrolig. Flotte restauranter, brune barer, Sushi-barer, takeout steder, smoothie barer, cafeer og STARBUCKS!
For ikke å snakke om butikkene. Paradis! Topshop, Primark, Superdrug og uendelig mye mer!
Utelivet i London og var helt ubeskrivelig. Har aldri vært på et så kult sted før!

MAT:

Italiensk restaurant:


Starbucks:
Sushi-bar:
Indisk restaurant:


Junkfood på rommet:
Restaurant i Camden:
Tur til markedet i Camden:
Her skulle vi absolutt hatt mer tid!

Vannpipebar:

Ut i London:
Vi fikk ikke tatt bilder ikke på nattklubben (Amika), men på hotellet før vi gikk ut:

Utrolig bra tur!!!

Liker du London??

Hjemme

Nå er jeg tilbake i Notodden igjen. Har vært en utrolig lang dag. Vi tusla fra hotellet litt før kl. 4 i natt for å ta en buss, deretter bytte til neste buss, over på fly, tilbake til buss og deretter enda en buss. Heldigvis fikk vi sovet mesteparten av veien, men blir veldig sliten for det.
Har hatt en fantastisk tur og har masse bilder å vise dere, men orker ikke nå.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og snart ta en lang, varm dusj.

Bare å spørre om det er noe du lurer på om London og turen vår, så svarer jeg i neste innlegg.

Bildestrøm fra London


Indisk restaurant
Restaurant Wasabi - Masse forskjellig Sushi
Frappuccino chocolate cream <3


Bittelitt regn...

Nå slapper vi av på rommet. I dag var vi slitne etter en lang dag på messe så vi tok med Burger King mat på rommet. Etterpå skal vi en tur ut og se hvordan livet er i London.

Noen tips til bra utesteder i London??

Oppdatering fra London

London er fantastisk! Fantastisk by, fantastisk mat, fantastiske butikker.I går var vi på messa for første gang og det var overveldende. Vi hadde hørt det var stort der, men det som møtte oss var enormt! Men utrolig spennende og gøy å gå der.Utenom mesa får vi også tid til å kose oss. I dag har vi kost oss med masse shopping også spist på en koselig japansk restaurant med Sushi, nudler og masse annet god mat. Utrolig utvalg av forskjellig mat her.

Nå skal vi snart ut og spise. Skal vise dere flere bilder og fortelle mer seinere.

Koser oss i London

London er kjempebra! Nå har vi ordnet internett på rommet, så da blir det blogging allikevel.
I går var vi utrolig slitne. Dro fra Notodden kl. 1 og var fremme på hotellet kl. 12, etter og ha kjørt to busser, fly, tog og undergrunn. Når vi kom frem ble vi veldig godt møtt. Var usikker på om vi hadde kommet til riktig hotell fordi det var så utrolig fint! Royal Eagle bor vi på og det ligger i Paddington.
Rommet var veldig koselig. 4 senger plassert på en lang rekke med et nattbord i mellom de to sengene i midten. Ellers er det et skap, en pult og et stor speil. Fint rom for fire jenter på tur!

Ellers i går var vi og spiste på en koselig engelsk pub, også tok vi en tur på Topshop. Paradis! Kunne bare ønske lommeboka var litt fullere. Så blant annet de kuleste skoene, men var fornuftig og satte de bort. Men jeg drømmer om de fortsatt!


Kjøpte noen fine smykker på Topshop

Nå skal vi snart spise frokost på hotellet, blir spennende og se om den holder samme standard som resten, etterpå er det messe.

Noen tips til steder vi burde se, shoppe på, eller noe vi burde gjøre her?

London here we come

Om to og halv time sitter jeg på bussen på vei til Rygge. Studentbedriften vår Asteria skal til London for å delta på en av verdens største messer for teknologi med fokus på skole. Dette blir utrolig spennende!

Vet ikke hvor mye jeg får blogga den nærmeste uka her, men følg med på bloggen vår asteria.blogg.no hvor vi skal oppdatere masse fra London!

Sist jeg var i London var jeg 16 år og på tur med bessa og Eline...Julie Husvær

20, Notodden

Hei! Jeg heter Julie Husvær, er 20 år og kommer fra Solbergelva like ved Drammen. For tiden bor jeg i Notodden hvor jeg studerer visuelle kunstfag og design. På bloggen min kan dere lese om mitt liv, men jeg blogger også mye om min interesse for mote, foto og webdesign /

. Har du noen spørsmål eller ønsker? Send en mail til: mail@juliehusvaer.com

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Linker

Header/designhjelp

Jeg kan hjelpe deg med header eller design til bloggen din, men jeg har dessverre ikke muligheten til å lage dette helt gratis fordi det tar mye tid.

Priser: - Header (bilde eller flash) : 100 - 120 kr - Design med header, css og hjelp til å sette det opp : 100 – 150 kr

Se noen design jeg har laget her

Spørsmål eller bestilling send en mail til: mail@juliehusvaer.com

(Ps. Har du en godt besøkt blogg kan jeg lage design mot reklame)

Kategorier

Arkiv

hits